Blog

Tegels

Geplaatst door:

Tegels zijn in allerlei soorten en maten verkrijgbaar.

Tegels zijn onder te verdelen in twee soorten categorieën; vloertegels en wandtegels.  Vervolgens is het ook van belang of de tegels binnen of buiten gebruikt gaan worden. Indien ze buiten gebruikt gaan worden is vorst bestendigheid natuurlijk erg belangrijk.

 

Aanleg van sierbestrating

Als u een terras wilt aanleggen met sierbestrating dan zijn buiten vloertegels zeer geschikt hiervoor.  Beton, natuursteen en de nieuw keramische tegel kan hiervoor gebruikt worden. Er zijn diverse soorten natuursteen, zoals bv. graniet, lavasteen, leisteen, marmer, kwartsiet, basalt en zandsteen. Dejastone kan u advies op maat geven over welk materiaal het meest geschikt is bij de wensen die u heeft voor uw sierbestrating. De mogelijkheden zijn groot.

vloertegels-buiten-belgisch-hardsten-veranda-tegels

Vloertegels binnen

Vloertegels voor binnen zijn er in heel veel verschillende soorten en maten te leveren door Dejastone. Vloertegels zijn verkrijgbaar in natuursteen, composiet en keramiek. Keramische tegels zijn goed te onderhouden en beschikbaar in vele kleuren en voor ieder budget. Natuursteen en composiet tegels zijn duurzamer en harder dan keramische tegels. Natuursteen en composiet is iets duurder dan keramiek maar doordat we direct samenwerken met onze leveranciers kunnen we vaak scherpe prijzen bieden. Het valt wel aan te raden natuursteen en composiet te behandelen om vlekken te voorkomen. Bij een badkamer is het dus van belang dat ze waterbestendig wordt behandeld.

vloertegel_belgisch-hardsteen-enostyle-getrommeld

 

Wandtegels

De meest gebruikte wandtegels zijn die van in sanitair  (badkamer en toilet) en keuken. De meeste mensen kiezen voor een keramische wandtegel maar weten niet dat een natuursteen of composiet wandtegel ook mogelijk is. Natuursteen en composiet heeft een prachtige unieke uitstraling.  Dejastone kan samen met u kijken welke soort wandtegels het beste bij uw wensen passen.

Badkamer-wand-tegels-natuursteen-192x300

0
  Gerelateerde berichten