Het realiseren van een gedenkteken voor uw dierbare is geen standaard proces. Indien gewenst komen wij bij u thuis of in onze showroom met showtuin de herinneringen aan de overledene en uw ideeën voor het gedenkteken samensmelten tot een ontwerp.

Dit ontwerp kan onder meer uitgevoerd worden in natuursteen. Wij hebben diverse natuursteensoorten waaruit u een keuze kunt maken. En heeft u elders een mooie natuursteensoort gezien dan kunnen wij dit ongetwijfeld ook leveren!

Een gedenkteken in natuursteen kan met diverse bewerkingen geleverd worden zoals gezoet, gepolijst, geborsteld, met gefrijnde- of andere details.

Dit kunt u terugvinden onder uitvoeringen en in sommige voorbeelden.

Met natuursteen in combinatie met glas, hout, RVS, aluminium of andere materialen worden zeer fraaie persoonlijke gedenktekens gecreëerd.

Teksten, foto’s of afbeeldingen kunnen gezandstraald worden en desgewenst ingekleurd in bijv.wit, zilver, goud etc. of door middel van laseren op het gedenkteken aangebracht worden.

Aanbiedingen en prijzen:

Omdat de prijzen per ontwerp per maand kunnen verschillen en wij u ALTIJD de meest gunstige prijs willen aanbieden, krijgt u de exacte prijs van ons na vergelijking van de verschillende prijzen van onze leveranciers.

Om u een idee te geven van prijzen die wij hanteren kunt u onder aanbiedingen gedenktekens enkele prijsvoorbeelden vinden. Wij zullen echter altijd de prijzen opvragen en u de dan geldende gunstigste prijs aanbieden!

Wij gaan graag voor u aan de slag, neemt u gerust eens vrijblijvend contact met ons op of u kunt vrijblijvend een

Offerte aanvragen

Kleurenaanbod

Uitvoeringen
Standaardvormen
Natuursteenvoorbeelden