In keramiek tegels zijn op dit moment veel verschillende stijlen te vinden. De houtlook is de stijl die veel voordelen bied.

Houtlook

Keramische tegels in houtlook zijn er in verschillende formaten. Over het algemeen zijn ze te verkrijgen in dezelfde maatvoeringen als de originele parketdelen. dus langwerpig en smal. Als het is gelegd geeft het echt het gevoel dat er parket ligt. 

Het grote voordeel van de keramiek hout versie is het onderhoud. Dweilen is voldoende. Het hoeft niet geschuurd te worden na enige jaren en vlekken kunnen nagenoeg niet in de tegel trekken. Slijtage van het hout komt ook niet voor in de keramiek versie.

Deze houtlook tegels zijn ook voor terrassen te krijgen. Dan is de dikte van 2 cm echt aan te raden. Ter vervanging van vlonderdelen zijn deze tegels ideaal. Vlonderdelen vergaan op den duur onder invloed van vocht. Deze keramiektegels niet en hebben het voordeel dat de bovenzijde antislip is, waardoor uitglijden tot het verleden behoort.

Het laten overgaan van keramiek tegels in hout kleur binnen naar dezelfde kleur tegels op uw terras is bij een aantal merken en kleuren mogelijk. Dit geeft een mooi effect.

In de fotogallerij ziet u vele keramiek houtlook kleuren die wij kunnen leveren. We hebben ze niet allemaal in de showroom staan, maar kunnen stalen voor u opvragen indien u een bepaalde kleur wilt zien.